Previous Next

Učilište Virtus je u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova uspješno provelo tečaj engleskog jezika za policijske službenike granične policije.

Danas smo održali završni ispit i podjele Certifikata policijskim službenicima u PU Dubrovačkoj, PU Zadarskoj te PU Šibenskoj nakon čega je uslijedila zajednička zakuska.

Čestitamo svim polaznicima na uspješno završenom tečaju te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu i primjeni novostečenih znanja.

Previous Next

Ovaj tjedan smo proveli seminare za djelatnike firme Alfa Atest  d.o.o. na temu:

  • Komunikacija
  • Timski rad
  • Rješavanje konfliktnih situacija

Seminari su obuhvaćali  teorijska znanja i interaktivne radionice prilagođene potrebama radnog mjesta.

Učilište Virtus je do sada provelo više od 5000 standardnih programa osposobljavanja. Zahvaljujući tom iskustvu prepoznali smo ključnu ulogu ljudskog faktora u podizanju vrijednosti usluge, poboljšanju radne atmosfere i rješavanju problema na licu mjesta.

 

 

Previous Next

Jučer, 02.09.2019., je održana podjela Potvrda o završenoj EDUKACIJI ZA POMOĆNIKA/ICU U NASTAVI U RADU S UČENICIMA S TEŠKOĆAMA.

Edukacija u trajanju od 20 h je organizirana od 28.08.2019. - 30.08.2019. u Učilištu Virtus. 

Svi polaznici si uspješno odslušali i položili ispit. Nakon dodjele je uslijedilo neformalno druženje polaznika i predavačice.

Svima želimo puno uspjeha u primjeni znanja!

Bliži se sezona berbe grožđa i proizvodnje vina.


U Učilištu Virtus možete steći nova i obnoviti postojeća znanja o vinu, vinogradarstvu i podrumarstvu.

Unaprijedite svoje znanje i upišite se u jedan od sljedećih programa osposobljavanja:

  • Vinogradar
  • Vinar – podrumar

Završeno osposobljavanje se upisuje u e-radnu knjižicu.


Kontaktirajte nas s povjerenjem!

tel: 021/410-018 
fax:021/410-019 
mob: 098/ 162 - 5101
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Često surađujete sa stranim klijentima ili se bavite se poslovima iz područja prava gdje Vam je potrebno poznavanje engleskog jezika?

Pružite sebi nova znanja i otvorite vrata novim mogućnostima upisom u EDUKACIJU ENGLESKOG JEZIKA PRAVNE STRUKE koju organizira Učilište Virtus.

 

NAMJENA:

Edukacija je namijenjena osobama koje žele steći nova ili unaprijediti postojeća znanja engleskog jezika pravne struke.

 

CILJ:

Cilj edukacije je omogućiti stjecanje znanja engleskog jezika iz područja prava koje olakšava poslovnu svakodnevnicu i razumijevanje pravne terminologije.

 

Učilište Virtus Vam nudi mogućnost održavanja nastave "in house".

 

Za više informacija i prijavu na edukaciju kontaktirajte nas s povjerenjem!

Tel: 021/410-018
Fax: 021/410-019
Mob: 098/ 162 - 5101
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Previous Next

U petak, 10.05.2019., se u Učilištu Virtus održala dodjela svjedodžbi za polaznike koji su uspješno završili program učenja njemačkog jezika (stupanj A1 i A2) koje Učilište provodi u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje.

Dodjeli su prisustvovali predstavnici Učilišta Virtus, profesorice njemačkog jezika te polaznici.

Nakon dodjele svjedodžbi uslijedilo je zajedničko druženje uz prigodnu zakusku.

Svim polaznicima ovim putem još jednom čestitamo na položenom završnom ispitu te im želimo puno sreće u primjeni njemačkog jezika!

Previous Next

U četvrtak, 09.05.2019., u Učilištu Virtus je održana svečana promocija dodjele Certifikata polaznicima koji su uspješno završili programe osposobljavanja

  • konobara/ice u objektima visoke kategorije
  • kuhara/ice u objektima visoke kategorije
  • barmena/ice u objektima visoke kategorije
  • sobara/ice u objektima visoke kategorije

Programi su se proveli u suradnji s hotelom Radisson Blu Resort & Spa u Splitu putem projekta "Ključna karika – Razvoj kvalitetnih zaposlenika za ugostiteljstvo i turizam".

Previous Next

Učilište Virtus je provelo edukaciju za održavanje  programa kulturne baštine za dječji vrtić u suradnji sa Dječjim vrtićem "Cvrčak" putem projekta "Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH - Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje".  

Cilj ove edukacije je bio upoznati odgojiteljice s kulturnom baštinom Republike Hrvatske s naglaskom na područje uže okoline  (pokretna i nepokretna kulturna dobra od umjetničkog, povijesnog, paleontološkog, arheološkog i znanstvenog značenja). Edukacija je koncipirana na način da su osnovna znanja iz područja kulturne baštine prezentirana kroz teorijska predavanje te vođenje na terenu.

Polaznice su se kroz 10 školskih sati upoznale s pojmovnim određenjem kulturne baštine i podjelom na osnovne vrste te  s listom kulturnih i prirodnih dobara Republike Hrvatske na listi UNESCO-a s detaljnom razradom  nematerijalne kulturne baštine. Nakon teorijskih predavanja, odrađena je terenska nastava u Muzej hrvatskih arheoloških spomenika  te na tvrđavi Klis, uz stručno vođenje. Zaključno, uz asistenciju predavača otvorila se diskusija kako pedagoški implementirati element kulturne baštine u predškolski sustav odnosno kako stečena znanja koristiti u svakodnevnom radu.

 

Previous Next

U Učilištu Virtus je održana edukacija za održavanje dječjeg folklornog stvaralaštva za dječji vrtić u suradnji sa Dječjim vrtićem "Cvrčak" putem projekta "Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH - Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje".

Iskoristite priliku za edukaciju iz sektora poljoprivrede!
 
Grad Solin je objavio javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora (namjenskih, bespovratnih novčanih sredstava) iz Programa potpora poljoprivredi na području grada Solina za 2019. g.
 
- Stjecanje stručnog osposobljavanja/obrazovanja (Mjera 2.)

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga