Previous Next

U Učilištu Virtus je održana edukacija za održavanje dječjeg folklornog stvaralaštva za dječji vrtić u suradnji sa Dječjim vrtićem "Cvrčak" putem projekta "Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH - Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje".

Previous Next

Učilište Virtus je, u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje u Zadru, do sad uspješno provelo osposobljavanja za preko 100 polaznika za zanimanja:

- Jednostavni poslovi u zanimanju kuhar/ica

- Jednostavni poslovi u zanimanju slastičar/ka

- Pomoćni/a konobar/ica

- Pomoćni/a pekar/ica

Previous Next

U Splitu je, treću godinu za redom, održana manifestacija pod nazivom "Dani poslova u turizmu".

Učilište Virtus je, sudjelovalo na manifestaciji kao izlagač. Svim zainteresiranim posjetiteljima smo pružili mogućnost informiranja o programima osposobljavanja i edukacijama koje Učilište provodi, a kojima polaznici mogu steći znanja i vještine koje su im potrebne za rad i razvoj na tržištu rada. 

Bila je to prilika i da brojni poslodavci predstave otvorena radna mjesta te se povežu s nezaposlenim osobama koje su se na jednom mjestu mogle informirati o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu.

Iskoristite priliku za edukaciju iz sektora poljoprivrede!
 
Grad Solin je objavio javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora (namjenskih, bespovratnih novčanih sredstava) iz Programa potpora poljoprivredi na području grada Solina za 2019. g.
 
- Stjecanje stručnog osposobljavanja/obrazovanja (Mjera 2.)

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga