Previous Next

Konferencija se održala 05.03.2024. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu i okupila je hrvatske dionike sustava obrazovanja odraslih i međunarodne stručnjake koji su široj javnosti predstavili novi sustav priznavanja prethodnog učenja, uključujući pravilnik za vrednovanje i metodologiju izrade programa vrednovanja.

Sudjelovanjem možemo reći da smo izašli bogatiji, nadahnutiji i sa konkretnim informacijama o sustavu vrednovanja prethodnog učenja.

Radujemo se i u budućnosti biti dio ovakvih programa.
Previous Next

Uspješno je završena još jedna edukacija za pomoćnika/cu za rad s djecom s teškoćama u predškolskom i školskom sustavu koja se održavala od 27.02.2024. do 05.03.2024.  

Svi polaznici koji su pratili edukaciju uživo i online uspješno su položili ispit.

Nakon dodjele potvrda o završenoj eukaciji, uslijedilo je neformalno druženje polaznika i profesorice Ligije Krolo.

Učilište Virtus još jednom čestita svim polaznicima na uspješno završenom obrazovanju te im želi puno uspjeha u daljnjem radu i primjeni stečenih znanja i vještina!

Previous Next

Započelo je predavanje za stjecanje mikrokvalifikacije Komunikacija u poslovnom i online okruženju

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Komunikacija u poslovnom i online okruženju provodi se u trajanju od 175 sati te je upotpunosti financirano od strane HZZ-a preko sustava Vaučer

Završetkom programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije komunikacija u poslovnom i online okruženju (program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja).

Sretno našim polaznicima u pohađanju nastave i stjecanju novih znanja i vještina! 

Previous Next

04.03.2024. započelo je predavanje za stjecanje mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje.

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje provodi se u trajanju od 225 sati te je upotpunosti financirano od strane HZZ-a preko sustava Vaučer, a polaznicima omogućava stjecanje teorijskog i praktičnog znanja da bi postali uspješni stručnjaci za internetski marketing i brendiranje.

Gost: influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (#opetnajljepša).
U suradnji sa Hanom organizirali smo gostujuće predavanje 13.03.2024. na kojem će Hana s polaznicima podijeliti svoja znanja i iskustva na području internet marketinga i brendiranja na društvenim mrežama.

Završetkom programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje (program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja).

Sretno našim polaznicima u pohađanju nastave i stjecanju novih znanja i vještina! 

Previous Next

Želiš saznati sve o internet marketingu i brendiranju na društvenim mrežama?
Prijavi se na besplatno predavanje u Učilište Virtus!

U sklopu programa Internetski marketing i brendiranje, u suradnji sa Hanom organizirali smo gostujuće predavanje na kojem će Hana s polaznicima podijeliti svoja znanja i iskustva na području internet marketinga i brendiranja na društvenim mrežama.

Nakon popunjene grupe za Internetski marketing i brendiranje koja započinje 04.03., odlučili smo da kandidati koji se nisu uspjeli priključiti navedenoj grupi da mogu besplatno sudjelovati na gostujućem predavanju!

PRIJAVE U TIJEKU!
(ograničen broj polaznika)

Termin predavanja: 13.03.2024.
Gost: influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (#opetnajljepša).

Predavanje se održava:

- ONLINE
- UČILIŠTE VIRTUS,SPLIT

Za sve informacije i upite obratite nam se s povjerenjem na:

Previous Next

Nakon uspješno završenog obrazovanja za grupe maslinara i vrtlara koju je Učilište Virtus provelo u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje, organizirali smo dodjelu uvjerenja i certifikata!

Zahvaljujemo se našim profesorima Miri Radunić, Radojki Plećaš i Gvozdenu Dumičiću te Institutu za jadranske kulture i melioraciju krša gdje su naši polaznici obavljali praktični dio nastave.

Dodjeli uvjerenja i certifikata izvrsnosti su uz naše polaznike i profesore prisustvovali djelatnici Učilišta Virtus i djelatnica HZZ-a. 

Nakon podjele uvjerenja svi nazočni su nastavili druženje uz zakusku.

Ovim putem još jednom čestitamo svim našim polaznicama na uspješno završenom obrazovanju i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu i primjeni stečenih znanja i vještina!

Previous Next

20.02.2024. započelo je predavanje za stjecanje mikrokvalifikacije Web programiranje.

Program u trajanju od 225 sati, u potpunosti je financiran od strane HZZ-a preko sustava Vaučer, a polaznicima omogućava stjecanje teorijskog i praktičnog znanja za uspješno manipuliranje bazama podataka i primjenu osnovnih tehnika pri izradi web aplikacija.

Nastavne cjeline koje će polaznici obraditi u ovom programu su osnove izrade WEB API-ja, pristup bazi podataka iz WEB API-ja te interakcija klijentskog koda iz WEB API-ja. Tehnologije koje će se koristiti su Java, Javascript, React, HTML i CSS.

Završetkom programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije web programiranje.

 

 

 

Previous Next

U utorak, 06.02.2024. započeo je program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Klijentski operacijski sustavi.

Program u trajanju od 225 sati u potpunosti je financiran od strane HZZ-a preko sustava Vaučer.

Polaznici će završetkom programa znati Instalirati operacijski sustav, organizirati datoteke i dokumente, nadograditi nove inačice korisničkih programa, izraditi sigurnosne kopije podataka, provoditi jednostavnije postupke zaštite računala, pripremiti potrebne resurse i sredstva za instalaciju programskih sustava, instalirati jednostavni programski sustav u skladu sa standardima i dobrim praksama i izvesti jednostavno testiranje programskog sustava u produkcijskoj okolini.

Završetkom programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije klijentski operacijski sustavi.

Previous Next

U utorak, 06.02.2024., održan je završni ispit za polaznike programa osposobljavanja za zanimanja Vrtlar i Maslinar.

Osposobljavanje je provodilo Učilište Virtus u suradnji s HZZ-om.

Ovim putem zahvaljujemo našim profesorima Miri Radunić i Gvozdenu Dumičiću, zaslužnima što su polaznici na ispitu uspješno pokazali znanje koje su stekli tijekom obrazovanja.

Učilište Virtus od srca čestita svim polaznicima na uspješno završenom obrazovanju i želimo im puno uspjeha u primjeni stečenih vještina.

Previous Next

Polaznici su iskoristili mogućnost besplatnog osposobljavanja za Rukovatelja viličarom koristeći Vaučer HZZ-a.

Tijekom obrazovanja svladali su kako samostalno manipulirati robom, pakirati, ambalažirati i označavati robu sukladno internim procedurama i svojstvima robe, naučili su postupke i redoslijed izvođenja radnji pri manipulaciji robom u skladištu, kako samostalno odabrati i pravilno koristiti odgovarajuća sredstava i opremu za provedbu radnih aktivnosti na robi u skladištu, kako odabrati prekrcajnu mehanizaciju sukladno značajkama tereta, kako samostalno i odgovorno rukovati ručnom mehanizacijom i motornim viličarom pri premještanju robe, kako obavljati poslove koristeći zaštitnu opremu i uređaje sukladno propisima o sigurnosti i zaštiti na radu i kako zbrinjavati otpad primjenom uspostavljenih pravila o zbrinjavanju otpada

Ovim putem se zahvaljujemo našem profesoru Željku Šimunoviću, a svim polaznicima čestitamo na uspješno položenom teorijskom i praktičnom ispitu.

Želimo im puno uspjeha u primjeni novih znanja!

Previous Next

01.02.2024. započelo je osposobljavanje za program Cvjećar – aranžer u trajanju od 135 sati a realizira se konzultativno-instruktivnom nastavom.

Teorijski dio predavanja drži Dr.sc. Frane Strikić.

Polaznici će završetkom programa znati razlikovati vrste cvijeća i zelenila za aranžiranje, koristiti odgovarajuće postupke u uzgoju, razmnožavanju i njezi cvijeća, koristiti odgovarajuće materijale, alate i pomagala za cvjećarsko - aranžerske poslove na stručan i siguran način, izrađivati cvjetne aranžmane i prigodne dekoracije za različite namjene, sudjelovati pri uređenju interijera s cvjetnim dekoracijama ili aranžmanima, komunicirati s kupcima i dobavljačima na primjeren način i primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći.

Previous Next

Želiš postati stručnjak za Internetski marketing i brendiranje?


Kod nas to možeš ostvariti besplatno putem HZZ vaučera.

Početak nastave: 19.02.2024.

U suradnji sa Hanom organizirali smo gostujuće predavanje 13.03.2024. na kojem će Hana s polaznicima podijeliti svoja znanja i iskustva na području internet marketinga i brendiranja na društvenim mrežama.

Nastava se održava:
- online
- prostorije Učilišta Virtus, Split

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje provodi se u trajanju od 225 sati.

 Uvjeti za upis:
- završena četverogodišnja srednja škola

Nakon što je polaznik zadovoljio na završnoj provjeri, izdaje mu se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje (program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja).

Previous Next

Završena je još jedna edukacija za pomoćnike u nastavi koja se održavala od 23.01.2024. do 30.01.2024.  

Sve polaznice koje su pratile edukaciju uživo i online uspješno su položile ispit.

Nakon dodjele potvrda o završenoj eukaciji, uslijedilo je neformalno druženje polaznika i profesorice Ligije Krolo.

Učilište Virtus svim polaznicima želi puno uspjeha u primjeni znanja.

Previous Next

U četvrtak, 18.01.2024., održan je završni ispit za polaznike programa osposobljavanja za zanimanje Maser u Šibeniku, kojeg je provodilo Učilište Virtus u suradnji s HZZ-om.

Ovim putem zahvaljujemo našoj profesorici Marini Baić zaslužnoj što su polaznici na ispitu spretno demonstrirali svoja znanja i vještine koje su stekli tijekom obrazovanja.

Učilište Virtus od srca čestita svim polaznicima koji su uspješno završili obrazovanje, želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjem osobnom i poslovnom rastu.

 

Previous Next

Rezidba, osim vještine onoga tko je provodi, zahtijeva osnovna znanja o rastu i rodnosti masline.

Polaznicima je profesorica Mira Radunić objasnila kako uspostaviti  ravnotežu između lisnate mase i uroda te kako naučeno iz teorije primijeniti u praksi.

Iako rezidba maslina zahtijeva najviše znanja i umješnosti, smatra se da je bolje rezati nestručno i loše, nego uopće ne rezati. Bez rezidbe nema dobrih rezultata i nema pravog roda…

Previous Next

Naši polaznici su odradili pripreme a nakon toga i uspješno položili prvi kolokvij mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje koju su pohađali potpuno besplatno koristeći vaučer HZZ-a.

Polaznici su stekli znanja i vještine potrebne za osmišljavanje marketinške komunikacije u cilju povećanja vidljivosti poslovanja i povezivanja s korisnicima putem digitalnih kanala.

Previous Next

Zaputili smo se u Šibenik da bismo provjerili kako napreduje praktična nastava grupe Masera koju smo organizirali u suradnji s HZZ-om.

Proveli smo ugodno vrijeme s polaznicima za koje možemo reći da su nas oduševili slogom, entuzijazmom i dobrom zabavom za vrijeme praktične nastave.

Svi polaznici imaju samo riječi hvale za profesoricu Marinu Baić, ponajviše  zbog njenog pristupa predavanjima i uloženog truda kako bi ih što uspješnije pripremila za polaganje nadolazećeg ispita.

Za kraj možemo reći da smo se na našoj koži uvjerili u odlično savladane tehnike opuštajuće masaže.

Previous Next

Potražnja za asistentima  u školskom I predškolskom sustavu svakim danom sve je veća pa vođeni time u učilištu Virtus uspješno organiziramo edukacije I naše polaznike pripremamo kako bi bili pomoć djeci u socijalizaciji, komunikaciji i ostalim školskim aktivnostima.

Ukoliko se i Vi želite pridružiti predavanjima obratite nam se s povjerenjem na : 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

095/111-4482

021/410-018

Vidimo se 23.01.2024. u 16:00h!

 

Previous Next

Programski jezik Python smatra se jednim od najpopularnijih i najviše korištenih programerskih jezika u svijetu koji je postao standard u podatkovnoj znanosti te u razvoju aplikacija.

Kako je na tržištu potražnja za Python developerima i općenito radom u programskom jeziku Python velika ne čudi nas zainteresiranost naših polaznika za obrazovanjem u ovom području.

Naši polaznici uče programirati u specijaliziranoj učionici opremljenoj radnim stolovima i umreženim računalima na kojima je instalirana potrebna programska potpora i pristup internetu.

Ovaj program mogu upisati svi koji prvi puta ulaze u svijet programiranja i koji žele istraživati svijet IT uređaja pomoću Python programskog jezika.

Previous Next

Uzgoj u plasteniku može biti vrlo zabavan za početnike i iskusne vrtlare, a u to smo se uvjerili prilikom posjeta naših polaznika za vrijeme predavanja praktičnog dijela vrtlarstva.

 

Nakon što su položili teorijski dio i uspješno savladali osnove vrtlarstva, anatomiju i fiziologiju bilja, sve o tlu, voću, povrću, sjemenu, cvijeću i začinskom bilju došle su na red posude za sadnju, zemlja, kliješta…

 

Polaznici su se suočili s izazovima vrtlarstva uključujući one vezane uz temperaturu, insekte, vodu, prehranu, prostor, svjetlo, zrak i tlo, a za naglasiti je da je atmosfera bila radišna, vesela i opuštena.

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga