Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split objavljuje javni poziv za dodjelu vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za nezaposlene osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Vaučer je namijenjen za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za deficitarna zanimanja po izboru kandidata. Moguće ga je iskoristiti za pohađanje bilo kojeg odabranog programa koji započinje najkasnije do 28.2.2020. godine u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije.

Vrijednost pojedinačnog vaučera je bruto 2.500,00 kn, dok ukupna vrijednost Javnog poziva iznosi 100.000,00 kn. 

Više o Javnom pozivu u sljedećem linku: JAVNI POZIV

 

Previous Next

Jučer, 02.09.2019., je održana podjela Potvrda o završenoj EDUKACIJI ZA POMOĆNIKA/ICU U NASTAVI U RADU S UČENICIMA S TEŠKOĆAMA.

Edukacija u trajanju od 20 h je organizirana od 28.08.2019. - 30.08.2019. u Učilištu Virtus. 

Svi polaznici si uspješno odslušali i položili ispit. Nakon dodjele je uslijedilo neformalno druženje polaznika i predavačice.

Svima želimo puno uspjeha u primjeni znanja!

Bliži se sezona berbe grožđa i proizvodnje vina.


U Učilištu Virtus možete steći nova i obnoviti postojeća znanja o vinu, vinogradarstvu i podrumarstvu.

Unaprijedite svoje znanje i upišite se u jedan od sljedećih programa osposobljavanja:

  • Vinogradar
  • Vinar – podrumar

Završeno osposobljavanje se upisuje u e-radnu knjižicu.


Kontaktirajte nas s povjerenjem!

tel: 021/410-018 
fax:021/410-019 
mob: 098/ 162 - 5101
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Često surađujete sa stranim klijentima ili se bavite se poslovima iz područja prava gdje Vam je potrebno poznavanje engleskog jezika?

Pružite sebi nova znanja i otvorite vrata novim mogućnostima upisom u EDUKACIJU ENGLESKOG JEZIKA PRAVNE STRUKE koju organizira Učilište Virtus.

 

NAMJENA:

Edukacija je namijenjena osobama koje žele steći nova ili unaprijediti postojeća znanja engleskog jezika pravne struke.

 

CILJ:

Cilj edukacije je omogućiti stjecanje znanja engleskog jezika iz područja prava koje olakšava poslovnu svakodnevnicu i razumijevanje pravne terminologije.

 

Učilište Virtus Vam nudi mogućnost održavanja nastave "in house".

 

Za više informacija i prijavu na edukaciju kontaktirajte nas s povjerenjem!

Tel: 021/410-018
Fax: 021/410-019
Mob: 098/ 162 - 5101
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Previous Next

U petak, 10.05.2019., se u Učilištu Virtus održala dodjela svjedodžbi za polaznike koji su uspješno završili program učenja njemačkog jezika (stupanj A1 i A2) koje Učilište provodi u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje.

Dodjeli su prisustvovali predstavnici Učilišta Virtus, profesorice njemačkog jezika te polaznici.

Nakon dodjele svjedodžbi uslijedilo je zajedničko druženje uz prigodnu zakusku.

Svim polaznicima ovim putem još jednom čestitamo na položenom završnom ispitu te im želimo puno sreće u primjeni njemačkog jezika!

Previous Next

U četvrtak, 09.05.2019., u Učilištu Virtus je održana svečana promocija dodjele Certifikata polaznicima koji su uspješno završili programe osposobljavanja

  • konobara/ice u objektima visoke kategorije
  • kuhara/ice u objektima visoke kategorije
  • barmena/ice u objektima visoke kategorije
  • sobara/ice u objektima visoke kategorije

Programi su se proveli u suradnji s hotelom Radisson Blu Resort & Spa u Splitu putem projekta "Ključna karika – Razvoj kvalitetnih zaposlenika za ugostiteljstvo i turizam".

Previous Next

Učilište Virtus je provelo edukaciju za održavanje  programa kulturne baštine za dječji vrtić u suradnji sa Dječjim vrtićem "Cvrčak" putem projekta "Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH - Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje".  

Cilj ove edukacije je bio upoznati odgojiteljice s kulturnom baštinom Republike Hrvatske s naglaskom na područje uže okoline  (pokretna i nepokretna kulturna dobra od umjetničkog, povijesnog, paleontološkog, arheološkog i znanstvenog značenja). Edukacija je koncipirana na način da su osnovna znanja iz područja kulturne baštine prezentirana kroz teorijska predavanje te vođenje na terenu.

Polaznice su se kroz 10 školskih sati upoznale s pojmovnim određenjem kulturne baštine i podjelom na osnovne vrste te  s listom kulturnih i prirodnih dobara Republike Hrvatske na listi UNESCO-a s detaljnom razradom  nematerijalne kulturne baštine. Nakon teorijskih predavanja, odrađena je terenska nastava u Muzej hrvatskih arheoloških spomenika  te na tvrđavi Klis, uz stručno vođenje. Zaključno, uz asistenciju predavača otvorila se diskusija kako pedagoški implementirati element kulturne baštine u predškolski sustav odnosno kako stečena znanja koristiti u svakodnevnom radu.

 

Previous Next

U Učilištu Virtus je održana edukacija za održavanje dječjeg folklornog stvaralaštva za dječji vrtić u suradnji sa Dječjim vrtićem "Cvrčak" putem projekta "Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH - Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje".

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga