Previous Next

Nakon uspješno završenog obrazovanja grupe Web programiranja organizirali smo dodjelu uvjerenja i certifikata!
 
Ovim putem se zahvaljujemo našoj profesorici Tini Vicković.
 
Dodjeli uvjerenja i certifikata izvrsnosti su uz naše polaznike i profesorice prisustvovali djelatnici Učilišta Virtus.
 
Nakon podjele uvjerenja svi nazočni su nastavili druženje uz zakusku.
 
Ovim putem još jednom čestitamo svim našim polaznicama na uspješno završenom obrazovanju i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu i primjeni stečenih znanja i vještina! ?
Previous Next

Završeno je obrazovanje za polaznice programa osposobljavanja za zanimanje Cvjećar/aranžer.
Polaznici su završetkom programa naučili razlikovati vrste cvijeća i zelenila za aranžiranje, koristiti odgovarajuće postupke u uzgoju, razmnožavanju i njezi cvijeća, koristiti odgovarajuće materijale, alate i pomagala za cvjećarsko - aranžerske poslove na stručan i siguran način, izrađivati cvjetne aranžmane i prigodne dekoracije za različite namjene, sudjelovati pri uređenju interijera s cvjetnim dekoracijama ili aranžmanima, komunicirati s kupcima i dobavljačima na primjeren način i primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći.
 
Učilište Virtus od srca čestita svim našim polaznicama na uspješno završenom obrazovanju, želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjem osobnom i poslovnom rastu.
Previous Next

Započelo je besplatno obrazovanje - MONTIRANJE DIZALICA TOPLINE “
 
Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje dizalica topline provodi se u trajanju od 175 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.
 
Program obrazovanja sadrži jedan modul:
1. Montiranje dizalica topline
 
Cilj modula je stjecanje znanja i vještina potrebnih za spajanje (montažu) plitkih geotermalnih sustava i dizalica topline prema tehničkoj dokumentaciji. Montaža plitkih geotermalnih sustava i dizalica topline obuhvaća: pripremu prostorije za ugradnju dizalice topline, spajanje hidrauličke instalacije, ugradnju ekspanzijske posude, ugradnju sigurnosnog ventila, ugradnju nepovratnih ventila, spajanje sustava za pripremu tople vode, spajanje recirkulacijskog voda, spajanje dizalice topline na zatvoreni ili otvoreni sustav grijanja (radijatorsko ili podno grijanje).
 
Kompetencije koje polaznik stječe završetkom programa:
- poznavati elemente dizalica topline i radne tvari
- znati montirati dizalicu topline zrak – voda; voda – voda; zrak – zrak; tlo – voda
- znati spojiti dizalicu topline na zatvoreni sustav grijanja radijatorskim ili podnim grijanjem i sustavom za PTV
- poznavati načine povezivanja dizalice topline sa sobnim termostatom
- poznavati puštanje u rad dizalice topline
- poznavati spajanje dizalice topline na dodatni akumulacijski spremnik ili hidrauličnu skretnicu
- spajati elemente dizalica topline vanjske i unutarnje elemente prema tehničko-tehnološkoj dokumentaciji
 

Nakon što je polaznik zadovoljio na završnoj provjeri, izdaje mu se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje dizalica topline (program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja).
 
Sretno svim našim polaznicima! ❤️
Previous Next

Konferencija se održala 05.03.2024. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu i okupila je hrvatske dionike sustava obrazovanja odraslih i međunarodne stručnjake koji su široj javnosti predstavili novi sustav priznavanja prethodnog učenja, uključujući pravilnik za vrednovanje i metodologiju izrade programa vrednovanja.

Sudjelovanjem možemo reći da smo izašli bogatiji, nadahnutiji i sa konkretnim informacijama o sustavu vrednovanja prethodnog učenja.

Radujemo se i u budućnosti biti dio ovakvih programa.
Previous Next

Uspješno je završena još jedna edukacija za pomoćnika/cu za rad s djecom s teškoćama u predškolskom i školskom sustavu koja se održavala od 27.02.2024. do 05.03.2024.  

Svi polaznici koji su pratili edukaciju uživo i online uspješno su položili ispit.

Nakon dodjele potvrda o završenoj eukaciji, uslijedilo je neformalno druženje polaznika i profesorice Ligije Krolo.

Učilište Virtus još jednom čestita svim polaznicima na uspješno završenom obrazovanju te im želi puno uspjeha u daljnjem radu i primjeni stečenih znanja i vještina!

Previous Next

Započelo je predavanje za stjecanje mikrokvalifikacije Komunikacija u poslovnom i online okruženju

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Komunikacija u poslovnom i online okruženju provodi se u trajanju od 175 sati te je upotpunosti financirano od strane HZZ-a preko sustava Vaučer

Završetkom programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije komunikacija u poslovnom i online okruženju (program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja).

Sretno našim polaznicima u pohađanju nastave i stjecanju novih znanja i vještina! 

Previous Next

04.03.2024. započelo je predavanje za stjecanje mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje.

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje provodi se u trajanju od 225 sati te je upotpunosti financirano od strane HZZ-a preko sustava Vaučer, a polaznicima omogućava stjecanje teorijskog i praktičnog znanja da bi postali uspješni stručnjaci za internetski marketing i brendiranje.

Gost: influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (#opetnajljepša).
U suradnji sa Hanom organizirali smo gostujuće predavanje 13.03.2024. na kojem će Hana s polaznicima podijeliti svoja znanja i iskustva na području internet marketinga i brendiranja na društvenim mrežama.

Završetkom programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje (program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja).

Sretno našim polaznicima u pohađanju nastave i stjecanju novih znanja i vještina! 

Previous Next

Želiš saznati sve o internet marketingu i brendiranju na društvenim mrežama?
Prijavi se na besplatno predavanje u Učilište Virtus!

U sklopu programa Internetski marketing i brendiranje, u suradnji sa Hanom organizirali smo gostujuće predavanje na kojem će Hana s polaznicima podijeliti svoja znanja i iskustva na području internet marketinga i brendiranja na društvenim mrežama.

Nakon popunjene grupe za Internetski marketing i brendiranje koja započinje 04.03., odlučili smo da kandidati koji se nisu uspjeli priključiti navedenoj grupi da mogu besplatno sudjelovati na gostujućem predavanju!

PRIJAVE U TIJEKU!
(ograničen broj polaznika)

Termin predavanja: 13.03.2024.
Gost: influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (#opetnajljepša).

Predavanje se održava:

- ONLINE
- UČILIŠTE VIRTUS,SPLIT

Za sve informacije i upite obratite nam se s povjerenjem na:

Previous Next

Nakon uspješno završenog obrazovanja za grupe maslinara i vrtlara koju je Učilište Virtus provelo u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje, organizirali smo dodjelu uvjerenja i certifikata!

Zahvaljujemo se našim profesorima Miri Radunić, Radojki Plećaš i Gvozdenu Dumičiću te Institutu za jadranske kulture i melioraciju krša gdje su naši polaznici obavljali praktični dio nastave.

Dodjeli uvjerenja i certifikata izvrsnosti su uz naše polaznike i profesore prisustvovali djelatnici Učilišta Virtus i djelatnica HZZ-a. 

Nakon podjele uvjerenja svi nazočni su nastavili druženje uz zakusku.

Ovim putem još jednom čestitamo svim našim polaznicama na uspješno završenom obrazovanju i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu i primjeni stečenih znanja i vještina!

Previous Next

20.02.2024. započelo je predavanje za stjecanje mikrokvalifikacije Web programiranje.

Program u trajanju od 225 sati, u potpunosti je financiran od strane HZZ-a preko sustava Vaučer, a polaznicima omogućava stjecanje teorijskog i praktičnog znanja za uspješno manipuliranje bazama podataka i primjenu osnovnih tehnika pri izradi web aplikacija.

Nastavne cjeline koje će polaznici obraditi u ovom programu su osnove izrade WEB API-ja, pristup bazi podataka iz WEB API-ja te interakcija klijentskog koda iz WEB API-ja. Tehnologije koje će se koristiti su Java, Javascript, React, HTML i CSS.

Završetkom programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije web programiranje.

 

 

 

Previous Next

U utorak, 06.02.2024. započeo je program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Klijentski operacijski sustavi.

Program u trajanju od 225 sati u potpunosti je financiran od strane HZZ-a preko sustava Vaučer.

Polaznici će završetkom programa znati Instalirati operacijski sustav, organizirati datoteke i dokumente, nadograditi nove inačice korisničkih programa, izraditi sigurnosne kopije podataka, provoditi jednostavnije postupke zaštite računala, pripremiti potrebne resurse i sredstva za instalaciju programskih sustava, instalirati jednostavni programski sustav u skladu sa standardima i dobrim praksama i izvesti jednostavno testiranje programskog sustava u produkcijskoj okolini.

Završetkom programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije klijentski operacijski sustavi.

Previous Next

U utorak, 06.02.2024., održan je završni ispit za polaznike programa osposobljavanja za zanimanja Vrtlar i Maslinar.

Osposobljavanje je provodilo Učilište Virtus u suradnji s HZZ-om.

Ovim putem zahvaljujemo našim profesorima Miri Radunić i Gvozdenu Dumičiću, zaslužnima što su polaznici na ispitu uspješno pokazali znanje koje su stekli tijekom obrazovanja.

Učilište Virtus od srca čestita svim polaznicima na uspješno završenom obrazovanju i želimo im puno uspjeha u primjeni stečenih vještina.

Previous Next

Polaznici su iskoristili mogućnost besplatnog osposobljavanja za Rukovatelja viličarom koristeći Vaučer HZZ-a.

Tijekom obrazovanja svladali su kako samostalno manipulirati robom, pakirati, ambalažirati i označavati robu sukladno internim procedurama i svojstvima robe, naučili su postupke i redoslijed izvođenja radnji pri manipulaciji robom u skladištu, kako samostalno odabrati i pravilno koristiti odgovarajuća sredstava i opremu za provedbu radnih aktivnosti na robi u skladištu, kako odabrati prekrcajnu mehanizaciju sukladno značajkama tereta, kako samostalno i odgovorno rukovati ručnom mehanizacijom i motornim viličarom pri premještanju robe, kako obavljati poslove koristeći zaštitnu opremu i uređaje sukladno propisima o sigurnosti i zaštiti na radu i kako zbrinjavati otpad primjenom uspostavljenih pravila o zbrinjavanju otpada

Ovim putem se zahvaljujemo našem profesoru Željku Šimunoviću, a svim polaznicima čestitamo na uspješno položenom teorijskom i praktičnom ispitu.

Želimo im puno uspjeha u primjeni novih znanja!

Previous Next

01.02.2024. započelo je osposobljavanje za program Cvjećar – aranžer u trajanju od 135 sati a realizira se konzultativno-instruktivnom nastavom.

Teorijski dio predavanja drži Dr.sc. Frane Strikić.

Polaznici će završetkom programa znati razlikovati vrste cvijeća i zelenila za aranžiranje, koristiti odgovarajuće postupke u uzgoju, razmnožavanju i njezi cvijeća, koristiti odgovarajuće materijale, alate i pomagala za cvjećarsko - aranžerske poslove na stručan i siguran način, izrađivati cvjetne aranžmane i prigodne dekoracije za različite namjene, sudjelovati pri uređenju interijera s cvjetnim dekoracijama ili aranžmanima, komunicirati s kupcima i dobavljačima na primjeren način i primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći.

Previous Next

Želiš postati stručnjak za Internetski marketing i brendiranje?


Kod nas to možeš ostvariti besplatno putem HZZ vaučera.

Početak nastave: 19.02.2024.

U suradnji sa Hanom organizirali smo gostujuće predavanje 13.03.2024. na kojem će Hana s polaznicima podijeliti svoja znanja i iskustva na području internet marketinga i brendiranja na društvenim mrežama.

Nastava se održava:
- online
- prostorije Učilišta Virtus, Split

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje provodi se u trajanju od 225 sati.

 Uvjeti za upis:
- završena četverogodišnja srednja škola

Nakon što je polaznik zadovoljio na završnoj provjeri, izdaje mu se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje (program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja).

Previous Next

Završena je još jedna edukacija za pomoćnike u nastavi koja se održavala od 23.01.2024. do 30.01.2024.  

Sve polaznice koje su pratile edukaciju uživo i online uspješno su položile ispit.

Nakon dodjele potvrda o završenoj eukaciji, uslijedilo je neformalno druženje polaznika i profesorice Ligije Krolo.

Učilište Virtus svim polaznicima želi puno uspjeha u primjeni znanja.

Previous Next

U četvrtak, 18.01.2024., održan je završni ispit za polaznike programa osposobljavanja za zanimanje Maser u Šibeniku, kojeg je provodilo Učilište Virtus u suradnji s HZZ-om.

Ovim putem zahvaljujemo našoj profesorici Marini Baić zaslužnoj što su polaznici na ispitu spretno demonstrirali svoja znanja i vještine koje su stekli tijekom obrazovanja.

Učilište Virtus od srca čestita svim polaznicima koji su uspješno završili obrazovanje, želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjem osobnom i poslovnom rastu.

 

Previous Next

Rezidba, osim vještine onoga tko je provodi, zahtijeva osnovna znanja o rastu i rodnosti masline.

Polaznicima je profesorica Mira Radunić objasnila kako uspostaviti  ravnotežu između lisnate mase i uroda te kako naučeno iz teorije primijeniti u praksi.

Iako rezidba maslina zahtijeva najviše znanja i umješnosti, smatra se da je bolje rezati nestručno i loše, nego uopće ne rezati. Bez rezidbe nema dobrih rezultata i nema pravog roda…

Previous Next

Naši polaznici su odradili pripreme a nakon toga i uspješno položili prvi kolokvij mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje koju su pohađali potpuno besplatno koristeći vaučer HZZ-a.

Polaznici su stekli znanja i vještine potrebne za osmišljavanje marketinške komunikacije u cilju povećanja vidljivosti poslovanja i povezivanja s korisnicima putem digitalnih kanala.

Previous Next

Zaputili smo se u Šibenik da bismo provjerili kako napreduje praktična nastava grupe Masera koju smo organizirali u suradnji s HZZ-om.

Proveli smo ugodno vrijeme s polaznicima za koje možemo reći da su nas oduševili slogom, entuzijazmom i dobrom zabavom za vrijeme praktične nastave.

Svi polaznici imaju samo riječi hvale za profesoricu Marinu Baić, ponajviše  zbog njenog pristupa predavanjima i uloženog truda kako bi ih što uspješnije pripremila za polaganje nadolazećeg ispita.

Za kraj možemo reći da smo se na našoj koži uvjerili u odlično savladane tehnike opuštajuće masaže.

Previous Next

Potražnja za asistentima  u školskom I predškolskom sustavu svakim danom sve je veća pa vođeni time u učilištu Virtus uspješno organiziramo edukacije I naše polaznike pripremamo kako bi bili pomoć djeci u socijalizaciji, komunikaciji i ostalim školskim aktivnostima.

Ukoliko se i Vi želite pridružiti predavanjima obratite nam se s povjerenjem na : 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

095/111-4482

021/410-018

Vidimo se 23.01.2024. u 16:00h!

 

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga