Vaučeri

Vaučeri

Dizalica topline je ekološki prihvatljiv sustav grijanja koji za grijanje koristi toplinu iz okolnog zraka, zemlje ili podzemne vode. Za razliku od ostalih sustava grijanja, dizalica topline neovisi o fosilnim gorivima zahvaljujući upotrebi besplatne okolišne topline. Dizalice topline su jedan od najekonomičnijih, učinkovitijih te ekološki prihvatljivih sustava grijanja.

Sigurnost informacijskog sustava je područje informacijske sigurnosti u okviru kojeg se utvrđuju mjere i standardi informacijske sigurnosti. Informacijski sustavi su iznimno dinamični te stalno podložni promjenama stoga je potrebno kontinuirano mijenjati, nadopunjavati i unaprjeđivati sigurnosne mjere kako bi se informacijski rizici zadržali na prihvatljivim razinama.

Klijentski operacijski sustav (OS) softver je koji omogućuje računalnom hardveru interakciju i rad s računalnim softverom za izvršavanje određenih radnji. Neki od najpoznatijih operacijskih sustava za klijentska računala uključuju Windows, Linux, Mac i Android.

Objektno orijentirano programiranje ili kraće OOP jedan je od mogućih pristupa programiranju računala. Za razliku od ostalih pristupa u kojima je težište na akcijama koje se vrše na podatkovnim strukturama, težište OOP-a je na projektiranju aplikacije kao skupa objekata koji izmjenjuju poruke između sebe.

Web programiranje odnosi se na cjelokupan razvoj neke web stranice ili aplikacije, a programeri obavljaju posao pisanja i održavanja kodnih naredbi koje računalo izvršava. Njihov je zadatak podignuti web stranicu na internet, povezati ju na bazu podataka, kreirati web servise, kreirati razne web aplikacije i sl. Zahvaljujući ubrzanom razvoju interneta u današnjem svijetu, jasno je da se javlja povećana potreba za educiranim kadrom u ovom području. 

Mobilni uređaji i aplikacije nedvojbeno su promijenili način na koji komuniciramo, radimo i učimo. Procjenjuje se da trenutno preko 3,2 milijarde korisnika posjeduje smartphone i da 88% njih većinu vremena na mobitelu provodi koristeći ranorazne aplikacije. Ovako široka primjena pametnih telefona u svakodnevnom životu dovodi do neprekidnog rasta tržišta mobilnih aplikacija, zbog čega raste i potreba za kvalitetnim kadrom u ovom sektoru. 

Ovaj program obrazovanja namijenjen je svima koji žele steći suvremena znanja i vještine korištenja digitalnih medija u svrhu poslovanja.

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga